Ecor Pratik Mangal Kömürü 1,5 kg
Ürün metnini daha düzgün, özgün ve pazaryerine daha uygun hale getirdim. Bazı iddiaları da riskli olduğu için daha güvenli bir dille düzelttim (özellikle “kesinlikle alev almaz”, “duman is koku yapmaz”, “tek kibrit”, “4-6 kg kömür = 1,5 kg” gibi kesin ifadeler).
Ürün açıklaması
Ecor Pratik Mangal Kömürü 1,5 kg; fıstık ağacı ve meşe kömüründen üretilen, hızlı tutuşmaya ve kısa sürede köz oluşturmaya odaklı bir mangal kömürüdür. Uygun yakma ve hava koşullarında yaklaşık 15 dakika içinde köz haline gelmeye yardımcı olur. Duman ve koku oluşumunu azaltmayı hedefleyen yapısıyla piknik, bahçe ve barbekü kullanımlarında pratik bir alternatif sunar.
Ürün özellikleri
Fıstık ağacı ve meşe kömüründen üretilmiştir
Hızlı tutuşmaya uygun yapı, pratik kullanım sağlar
Uygun şartlarda yaklaşık 15 dakikada köz haline gelmeye yardımcı olur
Paket ağırlığı 1,5 kg’dır
Üretici tarafından gerekli belgelerin bulunduğu belirtilmiştir
Kullanım notu Et veya tavuktan damlayan yağ, kullanılan ısı ve hava akışına bağlı olarak alevlenmeyi artırabilir. Daha kontrollü kullanım için ızgara yüksekliği ve hava ayarı önerilir.
Güvenlik uyarıları
Kapalı alanlarda kullanmayınız
Çocuklardan uzak tutunuz
Yanıcı/parlayıcı sıvılarla yakmayınız
İşiniz bittiğinde ateşi su ile tamamen söndürünüz
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.