Yeni Ürünler
Yeni Ürünler

Wou Beyazlatıcı Güneş Kremi 100ml

Marka : Diğer
Fiyat : ₺142,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 139
750 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Toptan Kremler

Bu Üründen Bu Ay

19 Adet

Satılmıştır

Ürün Özellikleri:

wou beyazlatıcı güneş kremi 100ml

Wou beyazlatıcı leke karşıtı krem, içeriğindeki özel aktifler sayesinde düzenli kullanıldığında koyu lekelere karşı etkilidir.

- 30 SPF UV koruma sayesinde güneş nedeniyle oluşabilecek koyulaşmalan önlemeye yarcımcı olur ve Güneş kaynaklı oluşan cilt hasarlarına karşı cildi korur. Leke ve pigmentaston bozukluklarını gidermeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Kolay emilir ve yağlı hissi bırakmaz.

- Tüm cilt tipleri için uygundur. Kullanım: Güneşe Çıkmadan Hemen Önce Uygulayınız.

- Korumanın Sürekliliğini Sağlamak İçin Özellikle Yüzme, Terleme, Kurulanma Sonrasında Sik Sik ve Yoğun Şekilde Uygulayınız. Göz Çevresiyle Temasından Kaçınınız.

UYARILAR: Doğrudan güneş ışığı ve isidan uzak, ağzı kapalı şekilde saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlere ve ambalajında saklayınız. EN-Wou beyazlatıcı leke önleyici krem, içeriğindeki özel aktif maddeler sayesinde düzenli kullanıldığında siyah noktalara karşı etkilidir. 30 SPF UV koruması sayesinde güneş nedeniyle oluşabilecek kararmaların önlenmesine yardımcı olur ve güneş kaynaklı cilt hasarlarına karşı cildi korur. Lekeleri ve pigmentasyon bozukluklarını gidermeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Tüm cilt tipleri için kullanılabilir. Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan hemen önce uygulayınız. Korumanın sürekliliğini sağlamak için özellikle yüzdükten, terledikten ve kurulandıktan sonra sık ve yoğun bir şekilde uygulayınız. Gözle Temasından Kaçının. UYARILAR: Kapalı, direkt güneş ışığından ve ısıdan uzak tutunuz. Göz ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde ve ambalajında ​​saklayınız

 

Wou Beyazlatıcı Güneş Kremi 100ml

* Ürün gönderim öncesi sağlamlık kontrolünden geçirilerek faturası ile birlikte paketlenip kargolanmaktadır.

* Ürünleriniz kargo aşamasında kırılma ya da herhangi bir deforme yaşanmayacak şekilde özenle paketlenmektedir.

* wou beyazlatıcı güneş kremi 100ml siparişinizde ürününüz tedarik beklemeden stoklarımızdan hızlıca paketlenerek gönderim sağlanacaktır.

 

Toptan Alışveriş Sitesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR