Çınar Resim Defteri Spiralli Karton Kapak 34*48 15 Yaprak 33001

Çınar Resim Defteri Spiralli Karton Kapak 34*48 15 Yaprak 33001

Fiyat : ₺59,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 7104
750 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Toptan Kırtasiye Çeşitleri

Bu Üründen Bu Ay

5 Adet

Satılmıştır

 

Ürün özellikleri : 

-Çınar Resim Defteri

- 35*50 boyutlarında

- 15yp

- Spiralli Karton kapak

 

 

Sipariş etmek istediğiniz rengi/deseni ödeme sayfasındaki sipariş notunda belirtmeniz durumunda istemiş olduğunuz renk/desen gönderilir, aksi durumda stok durumuna göre herhangi bir renk/desen gönderimi yapılır.

 

Çınar Defter markalı tüm ürünleri  Depeo61.comdan toptan ya da perakende olarak güvenli bir şekilde siparişini girebilirsiniz. Siparişinizi gireceğiniz ürünler tedarik beklemeksizin hazırda bulunan Depo61.com deposundan işlem sıralamasına göre hazırlanıp tarafınıza gönderilecektir.

 

 

Kurumsal olarak yapmak istediğiniz alışverişler için; siparişinizin faturası isteğiniz doğrultusunda direk olarak firma ya da kurumunuz adına kesilip ürünle birlikte sevkedilecektir.

 


 

 

Çocuklarınızın okul çantalarının içinde bulunması gereken tüm defter çeşitlerini ( resim defteri, müzik defteri, spiralli defter, karton kapak, tel dikişli defter) Çınar markalı ürünlerden tedarik edebilirsiniz.. 

Tüm ürünler kaliteli malzemeden modern çizgilerle, sağlığa zararlı madde içermeden üretilmektedir.

 

Çınar Defter:

 

Çınar Defter, kırtasiye sektöründeki ürünlerini "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" anlayışını ilke edinerek korumayı / arttırmayı üretmektedir.

Bu doğrultuda, bünyesine yeni ürün gruplarını, ilke edindiği prensibi göz önünde bulundurarak sürekli olarak yenileyip ilave etmektedir.

Müşteri taleplerine en hızlı ve etkili bir şekilde karşılık verebilmenin, ancak böyle bakış açısı ile sağlanabileceğine inanmaktadır.

 

 

Okul Defterleri, Spiralli Defterler, PP Kapaklı Ayraçlı Defterler ve Kâğıt Ürünlerinden oluşan ürün çeşitlerini gerek sektörel tecrübe gerekse yenilikçi bir anlayışla geliştirmektedir.

 

Çınar defter tarafından üretilen: Spiralli defter, tel dikişli defter, ayraçlı defter, pp kapak defter, ajanda, not defteri, bloknot, resim defteri, müzik defteri, karton kapak defter, güzel yazı defteri, standart yazı defteri gibi ürünlerde tasarım farklılıkları ile birlikte yüzlerce çeşit ürünü Depo61.com'dan güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

 

 

Çocuklarınızın çantasının, defter adına; spiralli defterden, resim defterine, müzik defterinden, not defterlerine kadar yüzlerce çeşit ihtiyacını Depo61.com'dan tedarik edebilirsiniz.

 

 

Çınar Defterin ürettiği spiralli defter ve tel dikişli defterlerde dağılma kopma olmaz.

    

Ne Alırsan 5 Tl
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR